TENDAMONT BEOGRAD

Firma Tendamont je osnovana 1990. godine i tokom prethodne tri decenije stekla je veliki ugled i poverenje klijenata, pre svega zahvaljujući kvalitetu i postojanosti svojih proizvoda i usluga.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak 08:00 - 16.00h, Subota 08.00 - 14.00h icon_widget_image 8. Marta, Beograd 11130, Srbija icon_widget_image +381 11 34 15 333 +381 11 34 10 657 +381 63 700 70 15 icon_widget_image info@tendamont.co.rs

PRATITE NAS

Image Alt

O nama

O NAMA
  • Firma Tendamont je osnovana 1990. godine i tokom prethodne tri decenije stekla je veliki ugled i poverenje klijenata, pre svega zahvaljujući kvalitetu i postojanosti svojih proizvoda i usluga.
  • Moderan dizajn, sloboda konstrukcije, najsavremeniji materijali i tehnologije, stručan kadar, brzina i kvalitet u realizaciji, višegodišnja garancija – sve su to preduslovi koji nam omogućavaju da izadjemo u susret Vašim željama i ispunimo sve posebne i specifične zahteve u enterijeru i eksterijeru.
  • Tendamont se bavi izradom i montažom raznih vrsta i tipova tendi, izradom i montažom nadstrešnica, izradom i montažom zimskih i letnjih bašti, izradom i montažom providne folije na razne načine i sisteme, izradom i montažom cerada i pokrivki za bazene. Pokrivanje konstrukcija sa PVC i akrilnim platnom. Naša ponuda obuhvata i usluge šivenja platna kao i brendiranje po zahtevu naših klijenata.
  • U izradi i montiranju učestvuje tim iskusnih stručnjaka, a koriste se isključivo originalni materijali inostranih proizvođača. Zahvaljujući brižljivo vodjenoj poslovnoj politici, kvalitetnom odabiru stručnog kadra i sistematskim inoviranjem proizvodnog i uslužnog programa, realizovana je uspešna saradnja sa brojnim renomiranim domaćim i inostranim firmama.

 

Vlasnik i osnivač Tendamonta
Marko Stanić, građevinski inženjer

Od 1970. do 1990. bavio se izvođenjem i nadzorom građevinskih objekata. Godine 1990. osniva firmu Tendamont i najveći deo svoje profesionalne energije usmerava na sticanje saznanja i iskustva u oblasti zaštite od sunca, trudeći se da ove inovativne konstrukcije, kakve je viđao u svetu, postanu deo našeg enterijera i eksterijera.

Poluautomatska industrijska šivaća mašina za šivenje

Poluautomatska industrijska šivaća mašina

Poluautomatska industrijska šivaća mašina za šivenje, porubljivanje platna za tende kao i za ušivanje kedera u platno. Platno sašiveno i porubljeno na ovoj mašini je potpuno ravno i namotava se bez falti i uvijanja. Mašina je velikog kapaciteta i na njoj se može dnevno šiti do 500 m2 platna.

Reference

HEINEKEN SRBIJA

VODA VODA

BITEF ART CAFE

TODOR HOTELS

JASMIN PARFIMERIJE

TOPLICA GRADNJA PROKUPLJE

COCA-COLA SRBIJA

OPŠTINA BEČEJ

FRIKOM SRBIJA

JOVANOVIĆ-PLAST NOVA PAZOVA

AMBASADA RUSKE FEDERACIJE

DIREKCIJA ZA PLOVNE PUTEVE PLOVPUT

PEPSI SRBIJA

MOZZART

SRBIJA VODE

MAŠINSKI FAKULTET BEOGRAD

UNION DRVO

ALBATROSS MARINE NOVI SAD

KNJAZ MILOŠ

BEOKOLP

VILA MAJUR KELEBIJA

ETNO KUĆA DINAR VRŠAC

KOMPANIJA IVA ŠABAC

AIR SERBIA